9 - 03 - 2025
قیمت کباب کوبیده زیر 100هزار تومان سم است
ایلنا- رییس اتحادیه کباب و غذای سنتی در تهران از ارزانفروشی برخی واحدهای غیرمجاز که نشان از استفاده از مواد اولیه نامرغوب دارد گلایه کرد و هشدار داد که این اقدامات سلامت شهروندان را به مخاطره میاندازد.
حسین محمدی درخصوص وضعیت صنف کباب و غذای سنتی در سالی که گذشت اظهار کرد: شرایط اقتصادی کشور در وضعیت دشواری قرار دارد و افزایش قیمت مواد اولیه، حاملهای انرژی و نیروی انسانی، موجب افزایش قیمت تمامشده غذا در واحدهای صنفی شده است. این امر، در کنار کاهش تقاضا، باعث متزلزل شدن بسیاری از واحدهای صنفی در سال گذشته نیز شد.
وی با اشاره به ارزانی غیرمعقول در منوی برخی کبابیها گفت: درخصوص ارزانفروشی، بنده بر این باورم که ارزانفروشی در حوزه غذا، به ویژه کباب و غذاهای سنتی در واقع سمفروشی است. با توجه به افزایش آمار بیماریهای خطرناک مانند سرطان، استفاده از مواد اولیه نامرغوب و اسانسهای غیرمجاز مانند اسانس زعفران در غذاهای ارزانقیمت، سلامت شهروندان را به خطر میاندازد. از مردم عزیز تقاضا دارم که صرفا از واحدهای مجاز دارای پروانه کسب از اتحادیه و مجوز بهداشت، اقدام به خرید کرده و از خرید از واحدهای غیرمجاز و دستفروشان خودداری کنند.
رییس اتحادیه کباب و غذای سنتی در مورد اقدامات نظارتی در این خصوص گفت: این اتحادیه به منظور جلوگیری از فعالیت واحدهای متخلف، گشتهای بازرسی شبانهروزی را در سطح شهر انجام میدهد و با همکاری وزارت بهداشت، تعزیرات حکومتی، شورای اصناف و پلیس اماکن تهران، با متخلفان برخورد قانونی میشود.
محمدی در پاسخ به این پرسش که قیمت منطقی یک سیخ کباب کوبیده باید چقدر باشد، گفت: درخصوص قیمتگذاری، با توجه به نوسانات بازار و کیفیت مواد اولیه، تعیین قیمت ثابت برای تمامی واحدها دشوار است اما به طور کلی، قیمت یک سیخ کباب کوبیده با کیفیت مطلوب نمیتواند کمتر از ۱۰۰هزار تومان باشد و قیمت پایینتر از 100هزار تومان، سم فروشی محسوب میشود، امیدوارم با همکاری و همدلی، بتوانیم ضمن حفظ کیفیت غذاهای سنتی، از سلامت شهروندان نیز محافظت کنیم.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد