30 - 04 - 2020
خیر
تولید وانت کاهش یافت
ایسنا- مردادماه امسال تولید انواع وانت به طور میانگین ۹/۳۷ درصد کاهش یافت. براساس جدیدترین گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مدت تولید انواع وانت از ۷۰۷۹ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۴۳۹۳ دستگاه کاهش یافت. تولید انواع وانت در گروه صنعتی ایرانخودرو کاهش یافته و از ۱۱۳۸ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۹۶۳ دستگاه رسید. در این مدت تولید انواع وانت در گروه خودروسازی سایپا نیز نزولی بوده و از ۴۲۰۷ دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به ۲۵۶۰ دستگاه کاهش یافت. مرداد ماه امسال تولید انواع وانت در گروه بهمن با کاهش همراه بوده و از ۱۶۹۵ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۸۷۰ دستگاه رسید. تولید این محصولات در سازههای خودرو دیار نیز متوقف شده و از ۳۹ دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به صفر رسید.
جدیدترین وضعیت تولید خودروهای سنگین
ایسنا – مرداد ماه امسال تولید انواع کامیون به طور میانگین ۳/۳۳ درصد کاهش یافت. براساس جدیدترین گزارش وزارت صنعت، معدن و تجارت در این مدت تولید انواع کامیون از ۱۲۹۹ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۸۶۶ دستگاه کاهش یافت.
مرداد ماه امسال تولید انواع کامیون در ایران خودرو دیزل صعودی بوده و از صفر دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۲۱۹ دستگاه افزایش یافت. تولید این محصولات در زامیاد نیز با افزایش همراه بوده و از یک دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به ۲۲ دستگاه رسید. در این مدت تولید انواع کامیون در سایپادیزل هم افزایش یافته و از ۱۴۸ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۲۶۴ دستگاه افزایش یافت. تولید این محصولات در کاریزان خودرو اما نزولی بوده و از ۹۰ دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به ۲۷ دستگاه کاهش یافت. تولید انواع کامیون در سروش دیزل مبنا نیز کاهش یافته و از ۱۳۰ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به ۴۵ دستگاه رسید. مرداد ماه امسال تولید این محصولات در گروه بهمن با کاهش همراه بوده و از ۵۲۹ دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به ۲۸۳ دستگاه کاهش یافت. تولید انواع کامیون در تیراژهدیزل نزولی بوده و از ۱۲ دستگاه در مرداد ماه سال گذشته به شش دستگاه رسید. در این مدت تولید انواع کامیون در آذهایتکس و ماموت متوقف شده و به ترتیب از ۱۴ و ۳۷۵ دستگاه در مرداد ماه ۱۳۹۶ به صفر کاهش یافت.
مشکل ترخیص مواد اولیه حل شده است
ایلنا- دبیر انجمن قطعهسازان همگن کشور گفت: اکنون مشکل اصلی واردات بعدی مواد اولیه است.
بعد از اعمال دور اول تحریمهای آمریکا بسیاری از کشورها از دادن جنس به ما خودداری کردند و آنهایی که هنوز با ما کار میکنند به دلیل بالا رفتن ریسک، قیمت خود را بالا بردهاند هر چند دولت با مبنا قرار دادن ارز ۴۲۰۰ تومانی در مواد اولیه داخلی که بیشتر شامل پتروشیمیها میشود جلوی این شوک افزایش قیمتی را گرفت اما اکنون مشکل، عرضه این مواد از سوی تولیدکننده است.
آرش محبینژاد در خصوص آخرین وضعیت ترخیص مواد اولیه مورد نیاز قطعهسازان از گمرک گفت: بعد از پیگیریهای فراوان اکنون تا حدودی مشکل ترخیص مواد حل شده و طبق شرع و عرف تولیدکنندگان دیگر ملزم به پرداخت مابهالتفاوت ارزی نیستند اما مشکلی که در این بین وجود دارد در خصوص قطعات نیمساخته و کامل است که بانکها از صاحبان کالا تعهدنامه میگیرند که مابهالتفاوت را پرداخت کنند که این امر غیرقانونی است.
دبیر انجمن قطعهسازان همگن کشور اظهار داشت: اکنون مشکل اصلی، واردات بعدی مواد اولیه است بعد از اعمال دور اول تحریمهای آمریکا بسیاری از کشورها از دادن جنس به ما خودداری کردند و آنهایی که هنوز با ما کار میکنند به دلیل بالا رفتن ریسک، قیمت خود را بالا بردهاند هر چند دولت با مبنا قرار دادن ارز ۴۲۰۰ تومانی در مواد اولیه داخلی که بیشتر شامل پتروشیمیها میشود جلوی این شوک افزایش قیمتی را گرفت اما اکنون مشکل، عرضه این مواد از سوی تولیدکننده است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد