30 - 05 - 2020
بیش از ۱۰۰ فروند شناور به ناوگان نیروی دریایی سپاه پیوست
بیش از ۱۰۰ فروند شناور در کلاسهای مختلف روز پنجشنبه با حضور امیر حاتمی، وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح و سرلشکر حسین سلامی، فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به ناوگان نیروی دریایی سپاه در بندرعباس پیوست.
در این مراسم که در منطقه یکم نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی برگزار شد، همچنین دریادار پاسدار علیرضا تنگسیری فرمانده نیروی دریایی سپاه، استاندار هرمزگان و جمعی از فرماندهان و مسوولان استان حضور داشتند. شناورهای پیوستی در این مرحله در کلاسهای متنوع اعم از عاشورا، طارق و ذوالفقار بوده که توسط متخصصان داخلی در شرکتهای دانشبنیان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و مراکز تخصصی فنی نیروی دریایی سپاه تولید و بهینهسازی شده است. وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح امنیت خلیجفارس را منفعت مشترک همه کشورهای منطقه دانست و گفت: کشورهای این منطقه مسوول تامین و برقراری امنیت هستند و اجازه ورود به آمریکا در منطقه از سوی همسایگان یک اشتباه راهبردی است. وزیر دفاع عنوان کرد: شناورهای تحویل داده شده به سپاه پاسداران با همت متخصصان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طراحی و تولید شده است.
امیر سرتیپ امیر حاتمی در مراسم تحویل دهی شناورهای تندرو هجومی رزمی به نیروی دریایی سپاه پاسداران، با اشاره به تحویل ناوشکن دماوند به موشک انداز سپر و انواع زیردریاییهای سبک و نیمه سنگین از جمله غدیر و فاتح به نیروهای مسلح و همچنین تحویل شناورهای گشتی جستوجو و نجات به نیروی انتظامی تصریح کرد: امروز با طراحی ساخت تولید و تحویل شناورهای تندروی هجومی و رزمی نیروی دریایی سپاه پاسداران کمربند امنیت خلیجفارس و به ویژه تنگه حیاتی هرمز محکمتر خواهد شد. وی افزود: به طور حتم در سال جهش تولید و با تبعیت از فرمان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه قدرت و توانایی نیروی دریایی جمهوری اسلامی باید در شان و تراز نظام اسلامی و تاریخ این کشور باشد، حضور در آبهای آزاد را با طراحی ساخت و تولید انواع شناورهای سطحی، افزایش خواهیم داد و به طور کل کشور شاهد افزایش میزان تولید در حوزههای مختلف رزم زمینی، دریایی و هوایی الکترونیک و هوافضا خواهیم بود.
وزیر دفاع، شناورهای تحویل شده به نیروی سپاه پاسداران را در کلاس عاشورا، ذوالفقار حیدر و غیره دانست و عنوان کرد: این شناورها با همت متخصصان سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح طراحی و تولید شده است و از قابلیتهای پیشرفته و بسیار خوبی در حوزه رزم دریایی برخوردار است که از جمله آن میتوان به هوشمندی، رادارگریزی، تحرک بالا و مانور پذیری اشاره کرد. وی ادامه داد: بیش از ۸۰ درصد تجهیزات رزمی که در این شناورها ساخته شده است داخلی بوده و تمامی سیستمهای هدایت فلاح مخابرات رادارها و سیستم کنترل مانیتورینگ و پردازشگر شناورهای سازمانهای صنعتی وزارت دفاع است. امیر سرتیپ حاتمی با اشاره به وجود آبراههای مهم در جغرافیای جمهوری اسلامی ایران، خاطرنشان کرد: ایران با ۵ هزار کیلومتر مرز آبی سواحل و ذخایر متعدد دریایی در کنار ذخایر قابل توجه و عظیم نفت و گاز در عمق دریاها همواره کانون توجه قدرتها بوده و خواهد بود.
وی در بیان اهمیت خلیجفارس به عنوان یک مکان اقتدارآفرین برای ایران اسلامی، اظهار کرد: این خلیج محل اتصال کشورهای جنوب غربی آسیا به شمار میرود که به آن موقعیت ژئوپلتیکی خاصی بخشیده است، خلیجفارس به عنوان بزرگترین و مهمترین مرکز ارتباطی میان سه قاره با وجود منابع غنی و ارتباط این خلیج با مناطق آبی بزرگ جهان سبب شده تا این منطقه یکی از مناطق مهم راهبردی دنیا قلمداد شود. همچنین امیر سرتیپ «امیر حاتمی» با حضور در بندرعباس از صنایع دریایی وزارت دفاع بازدید و در جریان ساخت و تولید آخرین دستاوردهای حوزه رزم دریایی قرار گرفت و از مراحل پایانی ساخت و تجهیز ناوشکن دنا و شناور مین شکار صبا بازدید کرد. وزیر دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح در این بازدید با تاکید بر لزوم اتمام پروژههای دفاعی ناوشکن دنا و شناور مین شکار صبا و آمادگی برای تحویل به نیروهای مسلح ابراز امیدواری کرد: با تکمیل و تجهیز نهایی آن به پیشرفتهترین سامانهها، به زودی به نیروی دریایی راهبردی ارتش جمهوری اسلامی ایران تحویل شود. وزیر دفاع ساخت و تولید شناور مین شکار صبا توسط سازمان صنایع دریایی وزارت دفاع را یکی از افتخارات حوزه رزم دریایی عنوان کرد و گفت: مین شکار صبا ماموریت شناسایی و انهدام انواع مینهای دریایی را در آبهای منطقهای به عهده دارد که انشاءالله در آینده نزدیک به نیروی دریایی راهبردی ارتش برای اجرای ماموریتهای خطیر واگذار میشود.
در این مراسم فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: در برابر هیچ دشمنی کرنش نمیکنیم و عقب نمینشینیم، بلکه به پیش میرویم؛ پیشروی در عین دفاعی بودن ذات کار ما است. سردار سرلشکر پاسدار حسین سلامی روز پنجشنبه در آیین پیوستن افزون بر ۱۰۰ شناور به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اظهار کرد: دفاع ما راهبردی است اما عملیات و تاکتیک ما تهاجمی است. وی ادامه داد: روح دفاع ما با تاکتیکهای تهاجمی حمایت میشود و این را در عرصه میدان نشان دادهایم. فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: امروز خلیجفارس شاهد جشن میلاد یک قدرت جدید است؛ نقشه راه ما قوی شدن است. قوی شدن راه، منطق، آرمان، هدف و برنامه ما است. فرمانده کل سپاه پاسداران انفلاب اسلامی گفت: امروز با تولد قدرت مواجهایم؛ تولد قدرت یعنی میلاد نسلهای جدید از قدرت در عرصه دفاع. آنچه امروز میبینم ترکیبی از تولید و تولد قدرت است. سردار سرلشکر پاسدار سلامی بیان داشت: امروز با آرایههای متنوعی از قدرت رویه رو هستیم و در مسیر امتداد دادن قلمروی دفاع دریایی خود تا دور دست هستیم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی نیز گفت: دشمنان، ما را محک زدند ولی ضمن جدی گرفتن تهدید، از مرگ نمیترسیم بنابراین نیروی دریایی ارتش و سپاه آماده جانفشانی هستند. سردار علیرضا تنگسیری روز پنجشنبه در آیین پیوستن ۱۱۲ فروند شناور رزمی به نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در بندرعباس اظهار کرد: به آمریکاییها و دشمنان اعلام میکنیم در سراسر ساحل ۲۲۰۰ کیلومتری جنوب کشور حضور داریم و بدانند که هرکجا باشند، ما هستیم و درآینده این را بیشتر احساس میکنند. سردار تنگسیری خاطرنشان کرد: افزون بر ۲۴۸ ناوگروه مردمی بسیجی دریایی شکل گرفته که مایه افتخار است؛ این یعنی افزون بر ۲۳ هزار فروند شناور در جنوب سازماندهی کردهایم.
فرمانده نیروی دریایی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی اشاره کرد: شناور در حال ساخت شهید قاسم سلیمانی با قابلیت نشست و برخاست بالگرد دارای طراحی داخلی بوده، سلاح و تجهیزات آن توسط وزارت دفاع تامین میشود؛ همچنین شناور دیگری به نام ابومهدیالمهندس هم در حال ساخت است.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد