24 - 01 - 2018
خبر
وعده وزیر نیرو برای توسعه برقرسانی به عشایر
در حال حاضر ۳۰۳۷ سیستم قابل حمل خورشیدی برای تامین برق عشایر در اختیار آنها قرار گرفته که طبق وعدههای وزیر نیرو قرار شده در ماههای آتی حدود ۸۲۰۰ سیستم دیگر نیز در اختیارشان قرار گیرد.
به گزارش ایسنا، پس از دو سال ارزیابی در مورد برقرسانی به عشایر، برآورد شد که حدود ۳۴ هزار خانوار عشایری بیبرق هستند. لذا قرار شد وزارت نیرو برای آنها نیروگاههای سبک ۳۰۰ واحد ساعتی با قابلیت حمل طراحی کند. در ابتدا این طرح به صورت پایلوت برای ۵۰ دسته عشایر در چهارمحال و بختیاری اجرا شد و نهایتا تا چند ماه دیگر میتوان گفت ۱۱۲۳۷ سیستم قابل حمل خورشیدی برای تامین برق عشایر در اختیار آنها قرار گرفته است.
در همین راستا رضا اردکانیان- وزیر نیرو- گفت: وزارت نیرو در شاخه برق و انرژیهای تجدیدپذیر همکاری نزدیک با بخشهای غیردولتی دارد و این امر باعث شده این بخشها نیز با علاقه در حال همکاری باشند.
وی اولویت وزارت نیرو را استفاده از ظرفیتهای ساخت داخل عنوان و اظهار کرده که نیازمند منابع ریالی جهت توسعه انرژیهای نو در کشور هستیم و خوشبختانه مکانیسم این سرمایهها نیز در لایحه بودجه با اختصاص ۶۰ ریال به ازای هر کیلووات ساعت مصرف پیشبینی شده که اگر تخصیص یابد میتواند بسیار راهگشا باشد.
به گزارش ایسنا، در سال ۱۳۹۲ میزان انرژیهای نو نصب شده در کشور برابر با ۱۷۳ مگاوات بوده که این رقم در حال حاضر به ۶۰۰ مگاوات رسیده و قرار است تا پایان دولت دوازدهم این رقم به پنج هزار مگاوات برسد.
امضای تفاهمنامه همکاری دانشکده نفت تهران
و هلدینگ خلیجفارس
دانشکده نفت تهران و شرکت صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیجفارس به منظور ایجاد زمینهای مناسب برای گسترش همکاریهای تحقیقاتی و آموزشی در صنعت پتروشیمی و نیز مهارتافزایی و تربیت نیروی انسانی توانمند و کارآمد، تفاهمنامه همکاری امضا کردند.
به گزارش وزارت نفت، از مهمترین اهداف این تفاهمنامه، همکاری در طراحی، برنامهریزی و اجرای پروژههای پژوهشی کاربردی، برگزاری دورههای حرفهای و آموزشهای مورد نیاز برای تربیت و پرورش مدیران و نیروی انسانی شاغل، تعیین چارچوب آمادهسازی و ارتقای مهارت دانشآموختگان دانشکده به منظور جذب و بهکارگیری در شرکتهای زیرمجموعه صنایع پتروشیمی خلیجفارس، حمایت صنعتی از پایاننامههای دانشجویان تحصیلات تکمیلی دانشکده برای رفع نیازهای مطالعاتی صنعت پتروشیمی و افزایش سطح تعامل صنعت نفت و دانشگاه است.
براساس این گزارش، صنایع پاییندستی نفت و گاز از جمله صنعت پتروشیمی در سیاستهای کلان بخش انرژی کشور و وزارت نفت جایگاه ویژهای دارد و گسترش پژوهشهای کاربردی و توسعه کمی و کیفی سرمایه انسانی برای توسعه ارزش افزوده و اشتغال در صنعت پتروشیمی بسیار با اهمیت است.
این تفاهمنامه با حضور رییس دانشکده نفت تهران، مدیر توسعه منابع انسانی شرکت صنایع پتروشیمی خلیجفارس و تعدادی از مسوولان ذیربط در محل شرکت صنایع پتروشیمی هلدینگ خلیجفارس امضا شد.
لطفاً براي ارسال دیدگاه، ابتدا وارد حساب كاربري خود بشويد